De blå ulvene

De blå ulvene
Anbefalt aldersgrense 12 år
Det er en helt vanlig dag i Oslo by. Plutselig flerres stillheten av skrikende bildekk når maskerte ungdommer svinger inn foran en av byens pelsbutikker. Raskt og effektivt kaster de seg ut av bilen og oversprøyter butikken med slagord mot dyreplageri og salg av pels. Like raskt som de dukket opp stikker de av, men i flukten kolliderer de med en bil. Kvinnen i bilen sendes til sykehus. Slik starter den tredje og siste filmen om Ingvar Ambjørnsens radarpar Pelle & Proffen.

Kvinnen som havner på sykehus er Proffens mor. Senere på dagen mottar de en blomsterbukett med en unnskyldning, signert 'De blå ulvene'. Samme dag har Fatter sitt 'gjennombrudd' som kunstner, og han oppsøkes av en ung, mystisk og vakker kvinne. Han oppfører seg fjernt og til slutt forvinner han. Han er søkk vekk - stukket av til København. Pelle og Proffen kaster seg på sporet av ham, uvitende om at de samtidig styrer i retning av en løsning på mysteriet om 'De blå ulvene'.


FilmstudiearkAnsvarlig distributør:
SF Norge

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Filmen er fritatt for kravet om registrering i Medietilsynet.

Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.