Stray Dog

Stray Dog
Anbefalt aldersgrense 12 år
Ronnie “Stray Dog” Hall er en biker og Vietnam-veteran. Han er preget av krigen, og henger med kompisene sine på en campingplass, der han røyker og drikker. Der er det fullt av motorsykkelrelaterte bilder, pistoler, skinnjakker og slikt, alt det typiske. Men snart forstår publikum at ”Stray Dog” byr på mer enn det man først legger merke til. Han gråter når han snakker med terapeuten sin og viser kjærlighet for små hunder. Det beviser at ting sjeldent er som de først ser ut som. Folk har flere sider.

Regissøren Debra Granik ble berømt etter å ha laget det Oscar-nominerte indiemesterverket ”Winter’s Bone”, som også vant hovedprisen under Sundance Film Festival i 2010. Det var under innspillingen av ”Winter’s Bone” at Granik møtte Hall, for han hadde en liten rolle i filmen.


Ansvarlig distributør:
Norgesfilm AS

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.