Tornekrattet - Fire årstider 1

Tornekrattet - Fire årstider 1

Tornekrattet - Fire årstider 1
Passer for alle aldre
I flere generasjoner har musefamiliene funnet sitt hjem i Tornekrattet. Den store, tette og sammenfiltrede hekken som omgir jordet på den andre siden av elven. Bli med inn i musenes spennende verden og se hva som skjer der.

En vårhistorie
Våren har kommet og alle musene i hekken gleder seg. Nå har de organisert en helt spesiell utfl ukt i det grønne for å feire fødselsdagen til Vilfred. Men når Basil forveksler kurvene blir det problemer. Skal det likevel ikke bli noe av den store festen? En sommerhistorie Om sommeren er det veldig varmt inne i hekken. Denne sommeren ligger det også romanse i luften. Poppi jobber i meieriet, og har et veldig godt øye til Melmus som jobber i mølla. De tilbringer mye av sommeren sammen og er veldig forelsket. Endelig tar Melmus mot til seg og frir til Poppi. De bestemmer seg for en dato og begynner å planlegge et uvanlig bryllup - et meget uvanlig bryllup.

Ansvarlig distributør:
Norgesfilm AS

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.