Den døende detektiven - Episode 2

Den døende detektiven - Episode 2

Den døende detektiven  - Episode 2
Anbefalt aldersgrense 15 år
Når den pensjonerte politietterforskeren Lars Martin Johansson, LMJ, får en blodpropp i hjernen, blir livet hans snudd opp ned. Nytelsens tid med whisky og smør er forbi. LMJs lege får ham interessert i et ti år gammelt uoppklart seksualmord på en liten jente. LMJ, mannen som kan se rundt hjørner, kan ikke la være å begynne å nøste i saken. Han slår seg sammen med sin gamle partner Eriksson, som har tilgang til politiets gamle etterforskningsmateriale. Snart går det opp for dem at jentas far skjuler noe.

Basert på boken med samme navn av forfatter Leif G.W. Persson. Boken ble tildelt Svenska Deckarakademins pris for årets beste krim i 2010.

Ansvarlig distributør:
SF Norge

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.