Får me knude for dette?

Får me knude for dette?

Får me knude for dette?
Anbefalt aldersgrense 12 år
Tre russejenter «kidnapper» en uskyldig gutt. De binder ham fast til et jernbanespor. Han får et skjerf rundt øynene og tape rundt munnen. Ting kommer ut av kontroll.

Dette er en film med psykologiske undertoner, som antyder hvordan den første følelsen av makt og kontroll over et annet menneske kan utløse mørke krefter og sette i gang handlinger man ikke er helt i stand til å se konsekvensen av. Å se konsekvensen av en negativ handling handler om å ha utviklet empatiske evner og ha innlevelse for de som lider og har det vondt. Når denne evnen svikter, blir mennesket for overraskende grusomt. Denne filmen handler om dette.

Filmstudieark
Ansvarlig distributør:
Norgesfilm AS

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.