Våger du å drømme

Våger du å drømme
Anbefalt aldersgrense 15 år
«Vold binder mer enn kjærlighet» har en voldsutsatt kvinne uttalt. Hun legger i det, at nettopp derfor er det så vanskelig å bryte ut av destruktive og ødeleggende forhold.

Personene i denne filmen har overlevd på tross av. Her deler de sine innerste drømmer. Selv om veien til et liv uten vold har vært - og fortsatt er - kronglete og ulendt, så ønsker de å formidle at det nytter.

Denne filmen kan brukes til å forstå andre menneskers angst og utfordringer i det som kan se ut som en vanlig hverdag. Denne filmen kan brukes til å spre kunnskap om et tabubelagt tema og for mange et hemmelig liv. Denne filmen kan brukes til å spre håpet om at man kan komme seg ut av det destruktive og at man kan klare å reise seg igjen.


Ansvarlig distributør:
Norgesfilm AS

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
186797

Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.