24 Hour Party People

24 Hour Party People

24 Hour Party People
Anbefalt aldersgrense 15 år
Året er 1976 og Sex Pistols er i ferd med å sette sitt uutslettelige støvelavtrykk i musikkindustriens underliv. Inspirert av den uregjerlige energien som skyllet fram med punken, oppsto plateselskaper som ville ta vare på opprøret snarere enn å kommersialisere det.

Et vanvittig eventyr om musikk, sex, dop, særegne personer og fødselen av en av verdens mest berømte klubber. 24 Hour Party People er en komedie om musikkens kanskje viktigste epoke, og historien om Manchester på syttitallet fram til tidlig på nittitallet.

Med i originalopptak møter du Iggy Pop, Sex Pistols, Siouxie And The Banshees og Happy Mondays for å nevne noen få.

Filmen har fått flere nominasjoner på ulike filmfestivaler. Blant annet ble den nominert til "Palme d'Or" på Cannes Filmfestival i 2002.

Ansvarlig distributør:
Nonstop Entertainment

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.