Jegerne 2 - Falske spor

Jegerne 2 - Falske spor

Jegerne 2 - Falske spor
Anbefalt aldersgrense 15 år
Stygge ting skjer når politimannen Erik vender tilbake til den nordsvenske småbyen for å oppklare en grusom sak. Rolf Lassgård og Peter Stormare topper rollelisten i oppfølgeren til den svenske thriller-suksessen Jegerne fra 1996.

Det har gått 15 år siden Erik i all hast måtte forlate sin politi-post i Nord-Sverige. Nå bor han i Stockholm, og har lykkes i å bli Rikskommisjonens dyktigste etterforsker.

Et brutalt mord tvinger ham til å reise tilbake til sine hjemtrakter. Det man trodde var en enkel drapssak viser seg snart å være noe langt mer komplisert, der både jegere, lokale politimenn og Eriks nærmeste blir knyttet til den grusomme handlingen.

Jo nærmere Erik kommer sannheten, jo dypere blir konflikten mellom ham og politiet på det lille stedet, og oppdraget utvikler seg til et mareritt Erik aldri hadde kunnet forestille seg...Ansvarlig distributør:
SF Norge

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.