Page One: A Year Inside the New York Times

Page One: A Year Inside the New York Times

Page One: A Year Inside the New York Times
Anbefalt aldersgrense 6 år
I denne tiden hvor Internett har blitt vår største nyhetskilde og et stort antall aviser har gått konkurs, skildrer Page One forandringene i medieindustrien og hva som står på spill dersom gravende journalistikk forsvinner. Filmen utspiller seg midt i stormsenteret, eller, alt ettersom hvordan man ser på det, på nyhetsrapporteringens helligste sted. Aldri tidligere har et filmcrew fått ubegrenset tilgang til New York Times' nyhetsredaksjon over ett helt år.

Regissøren Andrew Rossi er tidligere kjent for sitt arbeid med kritikerfavoritten Control Room, som skildret Al Jazeeras Irakrapportering. Page One: Inside the New York Times var representert under Sundance-filmfestivalen 2011.

Ansvarlig distributør:
Nonstop Entertainment

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.