Watchers of the Sky

Watchers of the Sky

Watchers of the Sky
Anbefalt aldersgrense 12 år
Watchers of the Sky sammenvever fire historier om bemerkelsesverdig mot, medlidenhet og determinasjon mens den starter en reise for å avdekke det glemte livet til Raphael Lemkin – mannen som oppfant ordet «folkemord» og som trodde loven kunne beskytte verden fra slike avskyeligheter mot folk.

Inspirert av Samantha Powers Pulitzer-vinnende bok tar dokumentaren deg med på en provoserende reise fra Nürnberg til Haag, fra Bosnia til Darfur, fra kriminalitet til rettferdighet og fra apati til handling. Den karakteristiske regissøren og produsenten Edet Belzberg (Children Underground, The Recruiter) er kjent for sin dype stedsbehandling og elegante historiefortelling.

Watchers of the Sky kobler Lemkins glemte arv til fire visjonære filantroper: Samantha Power, USA-ambassadør i FN; Luis Moreno Ocampo, hovedanklager i ICC; Benjamin Ferencz, Nürnberg-anklager; og Emmanuel Uwurukundo, FN-flyktningsoffiser.

Ansvarlig distributør:
Nonstop Entertainment

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.