Conan O'Brian Can't stop

Conan O'Brian Can't stop
Anbefalt aldersgrense 15 år
Vi følger TV-legenden og den lovpriste stå-opp-komikeren Conan O'Brien på den tumultpregede turneen han foretok etter den meget omtalte avskjeden fra The Tonight Show. Conan er morsommere enn noensinne i denne intime bak-kulissene-dokumentaren, Conan O'Brien Can't Stop.

Etter den mye omdiskuterte avskjeden fra sin tidligere arbeidsgiver, reiste Conan O’Brien ut på en turné gjennom 32 byer i USA. Kameramannen Rodman Flender fulgte Conan og showet “Legally Prohibited From Being Funny on Television Tour ”, og resultatet er et intimt portrett av en TV-legende, innspilt under en periode hvor han var på sitt beste og verste. Resultatet er en fantastisk underholdende dokumentar om en av vår tids største standup-komikere.

Ansvarlig distributør:
Nonstop Entertainment

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
163967

Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.