The Rum Diary

The Rum Diary

The Rum Diary
Anbefalt aldersgrense 15 år
Stikk innom for litt galskap og en drink. Johnny Depp spiller hovedrollen i en film av Whitnail og jeg-regissør Bruce Robinson, basert på en bok av mannen bak "Frykt og avsky i Las Vegas", kultforfatteren Hunter S. Thompson.

Journalisten Paul Kemp, spilt av Johnny Depp, tar et freelance-oppdrag i en uryddig og vaklende avisredaksjon i karibiske Puerto Rico. Hans privatliv er om mulig enda mer vaklende og uryddig, og han strever med å balansere kulturkollisjonen mellom de innfødtes voo-doo og fattigdom, og overklassens overdådige fester. Han utfordres på mange nivå mens han prøver å skape seg et tryggere levebrød, mens svirebrødre byr på en flaske til. Velkommen til det underligste paradiset på jord.

For regien står mannen bak en av de virkelige kultfilmene i senere tid, resissøren, manusforfatteren og skuespilleren Bruce Robinson, som moret verden med fantastiske "Whitnail og jeg" i 1987.

Ansvarlig distributør:
SF Norge

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.