Natural Born Star

Natural Born Star

Natural Born Star
Passer for alle aldre
Natural Born Star er historien om dine største drømmer og verste mareritt. Det er en historie om visjoner og drømmer, om seiling og havari. Natural Born Star er historien om Fred Robsahm.

Fred Robsahm hadde én drøm, i tre deler: en seilbåt, en vakker kvinne og et liv på havet. Fred ville utforske verden, kulturene den har å by på og til slutt dø til lyden av bølgenes sus.

Drømmen hans tok ham til Italia på slutten av 60-tallet. Fred så etter jobb i marinaene i utkanten av Roma, da han ble oppdaget av en filmprodusent. Fred ble introdusert for den italienske filmindustrien, og spilte i en rekke b-filmer. Deriblant Barbarella med Jane Fonda og Raffaela Andreassi’s Flashback, som var med i Cannes hovedprogram i 1969.

I dag bor Fred i den samme lille byen som han vokste opp i. Han har deltatt i et eksperimentelt forskningsprosjekt for HIV positive, Medisineringen har drevet ut store deler av viruset, men den har også gått hardt utover Freds nervesystem.

Allikevel er han litt av en karakter. Han samler inn og reparerer gamle ting, som han gir bort til trengende. Alt fra radioer til mopeder. Han har fremdeles en drøm: Å seile til Italia og møte sitt livs store kjærlighet, Agostina Belli. En siste reise til landet som gav og tok alt fra ham.

Anmeldelse NRK
Ansvarlig distributør:
Norgesfilm AS

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.