Get the gringo

Get the gringo

Get the gringo
Anbefalt aldersgrense 15 år
En yrkeskriminell amerikaner, spilt av Mel Gibson, innhentes av meksikanske myndigheter og plasseres i et tøft fengsel. Innenfor murene blir hjelpen fra en 9 år gammel gutt halmstrået i hans kamp for å overleve.

Det blir vanskelig å forklare politiet på grensen mellom Mexico og USA hvorfor bilen er full av penger, og ferden for amerikanerern går til det ukjente El Pueblito-fengselet, et voldsomt sted for hardbarkede lovløse. Selv om gringoen klarer å holde sin identitet hemmelig, blir han oppsøkt av en korrupt tjenestemann fra den amerikanske ambassaden som har kjennskap til pengene. Det skal vise seg at han ikke er den eneste med kjennskapen. Selv gjengen han stjal pengene fra er på sporet. Amerikanerens eneste håp om å kunne unnslippe dem alle knyttes plutselig til den lille gutten - som kan sitte på nøkkelen til friheten for dem begge

Ansvarlig distributør:
SF Norge

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.