Young Ones

Young Ones

Young Ones
Anbefalt aldersgrense 15 år
Handlingen i Young Ones utspiller seg i en nær fremtid der vann er blitt klodens mest dyrebare og sjeldne ressurs. Jordsmonnet er uttørket og ufruktbart, og støvet har lagt seg over planeten vår. I denne harde virkeligheten prøver en pappa å skape en framtid for seg og sine barn. Men han støter på ytterligere problem når datterens nye kjæreste har en egen agenda.

Filmforfatter og regissør Jake Paltrow (The Good Night) har laget en futuristisk western som fortelles i tre kapitler. På en fantasirik måte fletter filmen sammen gresk tragedie med et overjordisk hendelsesforløp som har røttene stukket dypt ned i den Ville Vestens verdier.

Ansvarlig distributør:
Nonstop Entertainment

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.