Maria Lang: Mord på kirkegården

Maria Lang: Mord på kirkegården

Maria Lang: Mord på kirkegården
Anbefalt aldersgrense 15 år
Frittstående film basert på Maria Langs krimbøker om inspektør Puck, Einar Bure og politiinspektøren Wijk, og deres søken for å fange morderen. Morderen er alltid «en av oss» og plottene er forbrytelser som følge av lidenskap.

På prestegården står julebordet ferdig pådekket for pastoren og hans gjester Puck (Tuva Novotny) og Einar Bure (Linus Wahlgren). Så banker det på døren, og den blonde sexbomben Barbara forteller gråtende at hennes mann er borte. Når han blir funnet drept tilkalles politiinspektør Christer Wijk (Ola Rapace). Sladderen begynner å gå i den lille landsbyen - men hvem er det som snakker sant og hvem lyver for å skjule sin forbrytelse?

Ansvarlig distributør:
SF Norge

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.