Pans labyrint

Pans labyrint

Pans labyrint
Anbefalt aldersgrense 15 år
Ofelia har alltid vært glad i eventyr, og plutselig lever hun midt inne i et selv. Mens mor er syk i barsel og den nye stefaren er opptatt med å slakte lokalbefolkningen, finner Ofelia ut at hun er tronarving til et paradisisk rike under jorda. Men det er ikke bare å kreve sin fødselsrett, hun må utføre tre oppgaver før fullmåne ...

Vi er i Spania, og fascistene er i ferd med å sette inn nådestøtet. Tolv år gamle Ofelia bryr seg ikke mye om politikk, men når moren gifter seg med den nådeløse kaptein Vidal får hun se hva fascismen kan gjøre med et menneske. Bak huset hun nettopp har flyttet inn i finner hun en urgammel labyrint, og i labyrinten møter hun en mystisk skapning.

Ansvarlig distributør:
Norgesfilm AS

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.