Øyenstikker

Øyenstikker

Øyenstikker
Anbefalt aldersgrense 15 år
I "Øyenstikker" møter vi paret Maria og Eddie, som etter å ha gjort sine storbyerfaringer, finner det best å "tone ned" noen hakk ute på landsbygda. De to klarer å skape en svært idyllisk tilværelse sammen på sitt rødmalte småbruk, men forholdet skakes en dag de innhentes av fortiden representert ved Kullmann - en mann med et siste krav.

Etter over fem års fravær greier Kullmann å skape ubalanse mellom Maria og Eddie. Det er duket for et intenst trekantdrama på gården, der freden og idyllen en gang for alle er brutt.

Vant New Director's Award - Special Mention, Edinburgh International Film Festival, 2002. Nominert til Amanda for Årets mannlige skuespiller i 2002 (Kim Bodnia).

Ansvarlig distributør:
Norgesfilm AS

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.