Himmelfall

Himmelfall

Himmelfall
Anbefalt aldersgrense 12 år
I en liten drabantby støter åtte mennesker mot hverandre på sin apokalyptiske vei mot undergangen. Juni, desperat etter nærhet, kaster seg utfor en balkong og blir svevende i løse luften. Reidar, i dyp konsentrasjon, venter på det øyeblikket der sprettballen hans skal gå rett gjennom betongveggen. En impotent psykolog kjører sin kone til en betalt elsker. En taxisjåfør, tyv og svindler vil begynne på politiskolen. En eldre kvinne virrer rundt på jakt etter sin egen hukommelse. En asiat prøver hardt å bli sinnssyk...
De beveger seg der ute i julenatten alle sammen, støter mot hverandre, forandrer retning, og havner helt andre steder enn der de hadde tenkt. Og akkurat da, når alle er som mest desperate og ingen av dem lenger vet hvor de skal, så skjer det. En allianse. En som var helt umulig. Den bare er der, på det stedet ingen av dem egentlig hadde tenkt seg. Kanskje er det ikke så ille der - tross alt. - .

Ansvarlig distributør:
Norgesfilm AS

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.