Weiner

Weiner
Anbefalt aldersgrense 9 år
Anthony Weiner var en ung kongressmann på vei oppover i karrieren, da en sex-sms-skandale (eller en «sexte»-skandale) tvang frem en ydmykende oppsigelse. Bare to år senere stilte han til borgermestervalg i New York City, i tro på at visjonene hans ville veie tyngre enn feiltrinnene. Han tok feil.

WEINER er et spennende innblikk i et politisk comeback som kollapser fullstendig, og teamet bak filmen har fått større tilgang til Weiner, familien hans og kampanjelaget enn noen før. Det som begynner som et uventet oppsving til toppen av meningsmålingene, tar en ny vending da Weiner blir tvunget til å innrømme nye anklager. Mens media kaster seg over ham og analyserer hvert steg han tar, prøver Weiner desperat å kjempe videre. Men det økende presset og den lammende, ustanselige nyhetsdekningen setter en stopper for hans politiske ambisjoner.

WEINER balanserer på streken mellom politisk farse og personlig tragedie. Med New York som høylytt og hektisk bakgrunn, stormer denne dokumentaren gjennom en stadig mer utrolig kampanje med ubøyelig klarhet, humor og medfølelse.

Ansvarlig distributør:
Norgesfilm AS

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.