69 minutter av 86 dager

69 minutter av 86 dager

69 minutter av 86 dager
Anbefalt aldersgrense 9 år
I dokumentaren 69 minutter av 86 dager følger vi 3-år gamle Lean og hennes familie som er på flukt fra krig og elendighet. Lean er nysgjerrig og full av energi. Det lekende barnet står i sterk kontrast til de skremmende kulissene Europa byr på. Uten at noe blir sagt, kan man bare anta hvor de har reist fra, at de har krysset havet og allerede vært igjennom mye.

Lean er sterk, hun gråter aldri og det virker som hun oppfatter og forstår alvoret i situasjonen de alle befinner seg i.

Med sitt langsomme og dvelende tempo skiller denne dokumentaren seg fra andre filmer med samme tema. Dette er en historie om barndom, familiebånd og håp i en verden som er vanskelig å forstå. En film som garantert vil berøre og engasjere!

69 minutter av 86 dager har blant annet vunnet en Emerging International Filmmaker Award på Hot Docs 2017, Nord-Amerikas største dokumentarfilmfestival. Beste dokumentar under Nordic International Film Festival og Sheffield International Documentary Festival, og en Nordic Dox Award på CPH:DOX. Filmen ble også nominert til Årets dokumentarfilm under Amandaprisutdelingen 2017.

Ansvarlig distributør:
Norgesfilm AS

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.