Workers Cup

Workers Cup

Workers Cup
Anbefalt aldersgrense 9 år
The Workers Cup gir et nært, personlig innblikk i Qatars arbeidsleirer, hvor VM blir bygd på ryggene til mer enn en million tilreisende arbeidere.

Filmen følger en gruppe arbeidere som lever ut en virkelig versjon av fantasy-fotball. Om dagen svetter de for å bygge VM; om kvelden konkurrerer de i en «velferds»-fotballturnering som utspilles i de samme stadionene som en dag skal ta imot verdens beste spillere. Vi følger et lag med menn fra Nepal, India, Ghana og Kenya. Det eneste de har til felles, er kjærligheten til fotball. Hver kamp gir dem en forbigående fristund fra hjemlengselen og isolasjonen som de kjemper med, som den laveste klassen i verdens rikeste land. Selv som brikker i VMs markedsføringsspill kan de fortape seg i fotballens renhet.

Nominert til flere priser. Vant beste sportsdokumentar i Hot Springs Documentary Film Festival i 2017.

Ansvarlig distributør:
Norgesfilm AS

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.