Gimme Danger

Gimme Danger

Gimme Danger
Anbefalt aldersgrense 15 år
The Stooges’ sterke og aggressive rock and roll-stil, som oppsto i Ann Arbor i Michigan midt i en motkulturell revolusjon, sprengte et krater i de sene 1960-årenes musikalske landskap. Bandet dundret mot publikum med en blanding av rock, blues, R & B og frijazz, og plantet frøene til det som skulle bli kalt punk og alternativ rock i tiårene som fulgte.

Jim Jarmuschs film GIMME DANGER forteller historien til The Stooges, et av tidenes største rockeband.

GIMME DANGER presenterer konteksten The Stooges oppsto i, musikalsk, kulturelt, politisk og historisk, og forteller om deres eventyr og uhell, om hva som inspirerte dem, om grunnene til de økonomiske utfordringene de hadde i begynnelsen, og om den varige arven de etterlot seg.


Ansvarlig distributør:
Norgesfilm AS

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.