The Player

The Player

The Player
Anbefalt aldersgrense 12 år
Robert Altman gransker Hollywood i en sylskarp satire om en studiosjef som trues på livet og som bokstavelig talt er villig til å gå over lik for å redde karrieren. Et bitende morsomt og nervepirrende mesterverk om en marerittaktig drømmefabrikk.

Griffin Mill er en av toppsjefene i et amerikansk filmselskap. Gjennom hardt arbeid og hensynsløshet tar han sikte på å etablere seg som en av toppene i den amerikanske filmindustrien. Men Mill har motstandere. Plutselig oppstår rykter om at han ikke lenger sikter like sikkert mot toppen. Samtidig begynner Mill å motta anonyme henvendelser og trusler. Tydeligvis er det en manusforfatter som er forfølgeren, og Griffin peiler snart inn hvem han tror det er. Han oppsøker vedkommende under et kinobesøk. Etter forestillingen tar de en drink sammen og kommer opp i en voldsom krangel som ender med at Mill dreper den andre. Men fortsatt kommer de anonyme truslene i posten...


Ansvarlig distributør:
Norgesfilm AS

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.