Becoming Bond

Becoming Bond

Becoming Bond
Anbefalt aldersgrense 15 år
BECOMING BOND forteller den høyst usannsynlige historien om hvordan en australsk bilmekaniker endte opp med å kapre rollen som verdens mest berømte hemmelige agent - og hvorfor han sluttet i jobben etter å ha spilt inn sin første og eneste Bond-film i 1969. I denne forbausende dokumentarfilmen har regissør Josh Greenbaum nemlig fått Lazenby til å fortelle historien om sitt kortvarige Bond-eventyr - og for en historie det er!

Man behøver på ingen måte være fan av agent 007 for å la seg fascinere av den sjarmerende australierens beretning, for dette er en fortelling som går Bond-filmene en høy gang. Høydepunkter inkluderer tyveriet av Sean Connerys dress før hans første audition og en kameratest hvor han imponerte produsentene ved å slå ned en fribryter - ved et uhell. BECOMING BOND er en intenst underholdende dokumentar om en karismatisk og snarrådig mann som snublet sin vei til toppen.

Ansvarlig distributør:
Norgesfilm AS

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.