Kate plays Christine

Kate plays Christine

Kate plays Christine
Anbefalt aldersgrense 15 år
Hva vil det si å fortelle en annens historie? I denne blandingen av dokumentar og psykologisk thriller følger Robert Greene Kate Lyn Sheil (House of Cards) i hennes kreative prosess mens hun forbereder seg på sin neste, tragiske rolle: Christine Chubbuck, en nyhetsoppleser fra Florida som begikk selvmord direkte på luften i 1974. Mens Kate etterforsker og etterhvert blir besatt av Chubbucks historie, oppdager hun at lite faktisk er kjent om den virkelige kvinnen.

Gjennom samarbeidet sitt stiller Robert, Kate og filmfotografen Sean Price Williams spørsmål om de noen ganger uklare grensene mellom forestilling, det autentiske selvet og fortellerinstinktet.

Ansvarlig distributør:
Norgesfilm AS

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.