Are You Here

Are You Here
Anbefalt aldersgrense 15 år
Steve Dallas (Owen Wilson), en skjørtejeger og lokal værmelder, reiser tilbake til sin bestevenn Ben Bakers (Zach Galifianakis) barndomshjem etter at Bens far gikk bort. De oppdager at Ben har arvet familiens formue, men de må ta opp kampen mot Bens fryktinngytende søster Terri (Amy Poehler) og farens nydelige 25-år gammel enke Angela (Laura Ramsey).

Med den høyt anerkjente og prisbelønte TV-serien Mad Men endret Matthew Weiner fjernsynets landskap. Skaperen, regissøren, manusforfatteren og produsenten av den ikoniske TV-serien tok med seg sin kreative gruppe med fotograf, klipper og produksjonsdesigner til sin første spillefilm Are You Here. Med fantastiske rolletolkninger av de ikoniske skuespillerne Wilson, Galifianakis og Poehler, har dette blitt en uventet komedie om familien og vennskap.

Ansvarlig distributør:
Norgesfilm AS

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
175419

Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.