Dear White People

Dear White People

Dear White People
Anbefalt aldersgrense 12 år
Fire mørkhudede studenter er til stede under bråket som oppstår ved en prestisjefylt skole i kjølvannet av en ”afroamerikansk” temafest arrangert av hvite studenter. Denne filmen utforsker, med skarp tunge, raseidentitet i USA, og fletter samtidig inn en historie om å finne ens unike plass i verden.

”Dear White People”, vinner av Sundance-festivalens jurypris i kategorien ”Beste gjennombrudd”, er en snedig og provoserende satire rundt raserelasjoner under Obamas presidentperiode. Regissør Justin Simiens skarpe og morsomme filmdebut sikret ham en plass på tidsskriftet Varietys topp 10-liste over fremadstormende regissører. På rollelisten står Tyler James Williams (”Alle Hater Chris”),
Kyle Gallner(”American Sniper” og ”Red State”), Teyonah Parris(”Mad Men”)
og Dennis Haysbert(”24”, ”The Unit” og ”Heat”).


Juryprisen "Beste gjennombrudd" ved Sundance Filmfestival, Beste film ved San Fransisco Filmfestival

Ansvarlig distributør:
Nonstop Entertainment

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.