Pippi Langstrømpe på rømmen

Pippi Langstrømpe på rømmen

Pippi Langstrømpe på rømmen
Passer for alle aldre
Tommy og Annika er lei av at mamma alltid maser. De bestemmer seg for å rømme hjemmefra. Men å rømme uten Pippi er ikke noe morsomt, så hun blir også med. Denne gangen er det Tommy og Annika som leder an i Pippi Langstrømpe. I hvertfall en liten stund.

De forteller Pippi at de har bestemt seg for å rømme og da blir hun selvsagt med. Pippi vet alt om hvordan de skal oppleve morsomme eventyr. Hun kan sykle uten hjul, og kan kjøre bil med beina. Hun er ikke redd for noen ting. Ikke er hun redd for å sitte i ei tønne utfor en foss, heller ikke for å møte en illsint okse. Om Pippi er i virkelig storform går hun på line mellom to hus, rett over gaten mens halve byen ser på med hjertet i halsen.

Ansvarlig distributør:
Norgesfilm AS

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.