Pippi Langstrømpe drar til sjøs

Pippi Langstrømpe drar til sjøs

Pippi Langstrømpe drar til sjøs
Anbefalt aldersgrense 6 år
Pippi må redde pappaen sin. Han er tatt til fange av sjørøvere. Med seg på ferden tar hun bestevennene Tommy og Annika. De får en reise de aldri vil glemme. Frøken Langstrømpe er hjemme i Villa Villakula da hun får melding om at pappaen er tatt til fange av sjørøvere. Dette finner den unge damen seg ikke i. Hun pakker noen få eiendeler, får med seg vennene Tommy og Annika og legger ut på en strabasiøs tur. Ved hjelp av ballong, fly og båt klarer de tre å nå frem til øya der pappaen til Pippi sitter fanget.

Slik starter den tøffe historien med Pippi Langstrømpe på de sju hav. Selv om hun er sterk og fantasirik er det mange hindre på veien før hun kan nå pappaen sin. En gjeng med sjørøvere, et høyt tårn og en snakkesalig papegøye er noe av det hun må komme seg unna.

Ansvarlig distributør:
Norgesfilm AS

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.