Africa United

Africa United

Africa United
Passer for alle aldre
En roadtrip gjennom Afrikas hjerte!

Africa United er et livsbejaende og fartsfylt eventyr, som sammenlignes med Oscar-vinneren Slumdog Millionaire, der en gjeng ungdommer legger ut på en reise gjennom flere afrikanske land for å være til stede under åpningsseremonien av Fotball-VM i Sør-Afrika.

Fotballtalentet Fabrice fra Rwanda, har bestemt seg for å dra til et sted i nærheten hvor man skal ha en uttagning til et ungdomslag som skal få spille på åpningsseremonien i Sør-Afrika. Sammen med bestekompisen Dudu og hans søster Beatrice gir de seg i vei. Men på grunn av noen misforståelser på veien viser det seg at de har dratt i feil retning. Men skam på den som gir seg.

For åpningsseremonien planlegger de å delta på uansett og vender nesten mot Sør-Afrika istedet - en reise på 4828 km gjennom konflikfylte afrikanske land. På veien treffer de barnesoldaten Foreman George og tenåringsprostituerte Celeste og sammen overvinner de hinder etter hinder for å komme seg til Soccer City!

Official selection 2010, Toronto International Film Festival.

Ansvarlig distributør:
SF Norge

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.