Mine beste dager

Mine beste dager

Mine beste dager
Anbefalt aldersgrense 12 år
Mine beste dager presenterer oss med tre utdrag fra dannelsesåret til den snart middelaldrende Paul Dédalus. Paul er i ferd med å forlate livet i Tadsjikistan mens han lar tankene vandre tilbake til begivenheter og mennesker som spilte viktige roller i hans tidlige liv.

I tilbakeblikk husker han ungdommen til Roubaix, morens gjentatte nervesammenbrudd, forholdet til sin fromme, men voldelige bror Ivan, en tur til Sovjetunionen, hvor han ga passet til en ung russisk mann, studiene i Paris og hans spirende interesse for antropologi. Men mest av alt husker han sitt brennende kjærlighetsforhold til Esther og deres turbulente kjærlighetsforhold.

Ansvarlig distributør:
Norgesfilm AS

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.