Raballder

Raballder

Raballder
Passer for alle aldre
Gjennom ett år følger vi håndballaget Raballder, som spiller i en vanlig serie i Oslo. Målet er et opprykk fra 4. til 3. divisjon. Alle på laget er homofile. Fra skrulleprinsesser i garderoben forvandles de til testosteronmonstre på banen. Spillerene kjemper også en kamp mot homofobe holdninger på idrettsbanen.
Med mye selvironi og humor gjør spillerene dette til en underholdende dokumentarserie. Vi følger guttene i kamp mot heterofile lag, er med på legebesøk, homoturneringer, EuroPride i Oslo, fotballkamp, skirenn og feiring av Norges nasjonaldag. Guttene reiser også til hjembygdene der de møter foreldre og søsken. En av spillerene får ødelagt skuddarmen i en bilulykke.

Ansvarlig distributør:
Norgesfilm AS

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.