daKings - jenter med baller

daKings - jenter med baller
Passer for alle aldre
Regissør Kenneth Elvebakk har fulgt seks jenter som spiller i dragbandet daKings, fra 2007 til 2009. daKings er det første jentedrag-bandet i Norge. Det betyr at det er kvinner som kler seg ut som menn som synger og opptrer. Filmen følger jentene i arbeidet med å lage showene sine – fra de første gruppemøtene til prøving av kostymer med terping og fremførelse. Det er mye temperament i gruppa og tilslutt fører alle uenighetene til at gruppa truer med å nedlegge seg selv.

Dette er historien om seks jenter «med baller og puppene i klem» – og alle er ivrige, vågale, tøffe jenter, som mest av alt vil gjøre et det beste dragshowet i verden! Filmen inngår i temaet «menneskerettigheter og mangfold på film».

NB: Filmen har norsk tale og engelske undertekster.

Ansvarlig distributør:
Norgesfilm AS

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
167450

Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.