Hustruer III

Hustruer III

Hustruer III
Anbefalt aldersgrense 15 år
Det er dagen før 17.mai, og det er Kajas bursdag. Mie og Heidrun lar ikke venninnens 50-års dag passere i svart/hvitt, her er det duket for ny fest! En fest for tiden, for benskjørhet og sprø menn, og en fest for de tre damene som møtes igjen, det er tross alt ti år siden sist!

I denne filmen har Mie, Heidrun og Kaja stevnemøte med tiden, de løfter dagene ut av avtaleboken og gjør et døgn om til ti år, fulle av dramatikk, latter og kjærlighet til hverandre. Med en hærskare av rynkete dager ventende i horisonten, kler de seg i uforpliktende farger og maler himmelen og hverandre i rødt, gult og orange.

Filmen er en komedie med varme og selvironi. Det er den tredje i Hustru-trilogien som startet i Kvinneåret 1975. Som i de tidligere filmene samarbeider regissør Anja Breien med skuespillerne Anne Marie Ottersen, Frøydis Armand og Katja Medbøe. Slik er "Hustru-filmene" en unik dokumentasjon av både norsk samfunnsliv og av en norsk filmregissør.

Ansvarlig distributør:
Norgesfilm AS

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.