Brun bitter

Brun bitter

Brun bitter
Anbefalt aldersgrense 15 år
Møt Lex Larsen, innflyttet Osloadvokat, fraskilt og desillusjonert, men med et hjerte av gull - og en flaske Brun Bitter som trøst mot ensomheten.
Historien begynner med tyveriet av en guttesykkel og ender med jakten på en massemorder. Sentralt står en gåtefull kvinne, Vigdis Wang, som øver en skjebnesvanger tiltrekning på menn. Ikke minst på vår ensomme og fraskilte helt. Hun anklages for mord og Lex Larsen iler til unnsetning. Han konfronteres med et fargerikt persongalleri, der alle har noe å skjule: Gjenglederen Jocken med springkniven, atleten og kvinneerobreren Ramberg, den frodige og varmblodige Liv, den handikappede ungdomslederen Falken,
og den religiøse videoforhandleren Asbjørn.
I skjæringspunktet mellom vold, sex og religion fødes sterke blokkeringer og fatale handlinger. Lex trekkes inn i et spill med farlige understrømmer. Hvem er venn og hvem er fiende når kjærlighet slår over i hat?

Ansvarlig distributør:
Norgesfilm AS

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.