Tigre & Tatoveringer

Tigre & Tatoveringer

Tigre & Tatoveringer
Passer for alle aldre
5-årige Mai bor sammen med den baske tatovøren Sonny. Mai lengter etter en "vanlig" familie med mor, far, bror og et lite kjæledyr, men "en vanlig familie vokser ikke på trær", som Sonny sier.

En dag kommer en dige, småskummel motorsykkelfyr innom og skal ha en tatovering på ryggen. Fyren sovner mens Sonny tatoverer ham, og Sonny ser sitt snitt til å lure seg unna for å se litt fotball. Mai bestemmer seg for å hjelpe ham litt, og tatoverer barnetegninger på ryggen til motorsykkelfyren. Når Sonny oppdager dette får han panikk og de må flykte fra byen. Under flukten, som er den reneste roadmovien, møter Mai både alver, troll og en sirkusfamilie med en tiger.

Ansvarlig distributør:
SF Norge

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.