Tale of Tales

Tale of Tales

Tale of Tales
Anbefalt aldersgrense 15 år
Troll, albinoprinser, skrekkinngytende sjømonster, akrobater og kurtisaner er alle protagonister i Matteo Garrones (Gomorra) vulgære og visuelle eventyr Tale of Tales.

Salma Hayek spiller Dronningen av Longtrellis som for enhver pris vil ha et barn. Mannen hennes (John C. Reilly) er klar for å gjøre det som trengs for å oppfylle dette ønsket. Tre kongedømmer og tre historier om besettelse blir du presentert for i dette storslagne fantasyeventyret.

Tale of tales gir deg eventyrene du garantert ikke hørte fra mor på sengekanten. Historiene er basert på 1600-tallets eventyr og sagn, og retter fokus mot volden og de bisarre skikkelsene som ofte hører med til folkeeventyrene.

Nominert til Gullpalmen under filmfestivalen i Cannes 2015.

Ansvarlig distributør:
Norgesfilm AS

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.