Maikos Dans

Maikos Dans

Maikos Dans
Passer for alle aldre
Maiko Nishino har gjennom beintøff trening og hard disiplin nådd toppen av sin karriere som solist i Den Norske Nasjonalbaletten. Med moren som drivkraft bak hennes karriere, solgte familien hus og bil for å sende Maiko til de mest prestisjefylte danseskolene. Hun var bare ei 14 år gammel jente da hun forlot sitt hjem i Japan for å komme til Europa for å bli profesjonell danser. Som prima ballerina har hun oppnådd mye, men drømmer om å nå enda lengre. Samtidig er Maiko på et sted i livet hvor hun lengter etter et barn.

Filmen fanger Maiko på et brytningspunkt i livet hvor hun kjemper for å holde seg i toppen og følge egne personlige drømmer.

Ansvarlig distributør:
Scandifilm AS

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.