Rasmus på loffen

Rasmus på loffen

Rasmus på loffen
Passer for alle aldre
Ni år gamle Rasmus er foreldreløs og bor på barnehjem. Han har det ganske bra, men ønsker seg veldig en mamma og pappa. Av og til kommer det barnløse ektepar til barnehjemmet for å velge et barn, men de vil alltid ha en liten pike med lyse krøller. Rasmus skjønner til slutt at skal han få seg noen foreldre, må han finne dem sjøl.

Han bestemmer seg for å rømme og treffer Oskar. Oskar vil ikke ha noe å gjøre med denne gutten, men etter hvert blir de gode venner. Rasmus setter pris på Oscar sin livsvante, omsorgsfulle og fantasifulle oppførsel. Han får være med på spennende og morsomme hendelser som han ble advart mot på barnehjemmet.

Ansvarlig distributør:
Norgesfilm AS

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.