Anything Else

Anything Else
Anbefalt aldersgrense 12 år
Romantisk Woody Allen komedie med Jason Biggs og Christina Ricci i hovedrollene.

Jerry Falk er en ung forfatterspire i New York, men karrieren hans går på konstant tomgang. Det gjør ikke saken noe bedre at hans læremester, David Dobel, er en om mulig enda mer mislykket forfatter. Enda verre blir det når Jerry forelsker seg hodestups i den frisinnete skuespillerinnen Amanda.

Han oppdager snart at Amanda ikke bare er en stor løgner, men også utro og djevelsk manipulativ. Problemet er bare at Jerry er så blindt forelsket at han ikke klarer å bryte forholdet. Tidligere har han lært at livet er hva man selv gjør det til. Han innser snart at kjærligheten til den mildt sagt uforutsigbare Amanda gjør livet til alt annet enn hva han selv gjør det til.

Ansvarlig distributør:
Norgesfilm AS

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.