Frank

Frank
Anbefalt aldersgrense 9 år
Frank er en komedie om den unge, håpefulle musikeren Jon (Domhnall Gleeson), som oppdager at han har tatt seg vann over hodet når han blir med i et band av eksentriske popmusikere ledet av den mystiske og gåtefulle Frank (Michael Fassbender) og hans skremmende høyre hånd Clara (Maggie Gyllenhaal).

Den anerkjente regissøren Lenny Abrahamson (Garage, Adam & Paul) regisserer sin første store film med manus av Jon Ronson og Peter Straughan (Menn som stirrer på geiter). Med Michael Fassbender (12 Years a Slave, Prometheus, X-Men: First Class), Maggie Gyllenhaal (The Dark Knight, Crazy Heart, Stranger Than Fiction) og Domhnall Gleeson (About Time, True Grit, Anna Karenina).


Ansvarlig distributør:
Nonstop Entertainment

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
177520

Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.