Pasolini

Pasolini

Pasolini
Anbefalt aldersgrense 15 år
Et tilbakeblikk på den italienske filmskaperen og poeten Pier Paolo Pasolinis siste dager i 1975. Pasolini har akkurat avsluttet filmingen av sin seneste film "Sodomas 120 dager" som ble hans siste. En film som sjokkerte både publikum og kritikere. Han kritiseres for sin homoseksualitet, og for å være så åpen med sitt skandaløse levesett. En dag treffer han en ung mann som han vil innlede et forhold med, men det hele slutter tragisk.

Filmen, som er regissert av Abel Ferrara, har blitt vist på flere filmfestivaler og ble nominert for Gulløven ved filmfestivalen i Venezia. Pasolini spilles av Oscarsnominerte Willem Dafoe.

Ansvarlig distributør:
Norgesfilm AS

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.