Another day of life

Another day of life

Another day of life
Anbefalt aldersgrense 15 år
Warszawa, 1975. Ryszard Kapuscinski er krigskorrespondent, en idealist og en tilhenger av håpløse saker og revolusjoner. På det polske nyhetsbyrået overtaler han sjefen sin om å dra til Angola, hvor det har brutt ut en blodig borgerkrig.
Han går løs på et selvmordsoppdrag: å reise inn i hjertet av borgerkrigen. Der blir han nok en gang vitne til krigens brutale virkelighet, og oppdager en hjelpeløshet som tidligere var fremmed for ham.

Filmen hadde premiere på filmfestivalen i Cannes til stor anerkjennelse. Den har videre vunnet publikumsprisen på San Sebastian Film Festival og beste europeiske animasjonsfilm på European Film Awards.

Ansvarlig distributør:
Norgesfilm AS

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.