Girls of the Sun

Girls of the Sun

Girls of the Sun
Anbefalt aldersgrense 15 år
Et sted i Kurdistan, for ikke lenge siden, besøker den unge advokaten Bahar familien sin. I et blodig angrep ledet av ekstremister, blir mannen hennes drept, og hun blir tatt til fange sammen med sønnen sin og tusenvis av andre kvinner og barn. Noen måneder etter at hun har flyktet, er hun nå hærfører for «Girls of the Sun», en bataljon av kvinner. Målet: å gjenerobre byen der hun ble fanget og befri sønnen som er tatt som gissel.

Mathilde, en erfaren krigsreporter, følger henne og dagliglivet til «Girls of the Sun» i de tre dagene offensiven varer. Bahar forteller Mathilde om hendelsene som brakte disse kvinnene sammen, forent av deres søken etter håp og rettferdighet. Utfra denne ufattelige situasjonen blir et universelt søsterskap født: båndet mellom «Girls of the Sun».

Ansvarlig distributør:
Norgesfilm AS

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.