Klanen

Klanen

Klanen
Anbefalt aldersgrense 15 år
Klanen forteller historien om familien Puccio som på 80-tallet spredte skrekk i Buenos Aires ved å kidnappe og myrde flere mennesker. Familien er en vanlig, gjennomsnittlig middelklassefamilie i den mest tradisjonsrike delen av den argentinske hovedstaden. Men patriarken i familien, Arquímedes, aspirerer til å bli en del av overklassen. Etter at Falklandskrigen er over og Arquímedes ikke lenger trengs hos statens etterretningskontor, trekkes han mot kriminalitet, og han viker ikke tilbake for noe når det gjelder å nå sitt mål for familien.

The Clan er en kritikerrost historie om grådighet, familie og den tynne grensen mellom kjærlighet og brutalitet. Filmen vant Sølvløven for beste regissør på filmfestivalen i Venezia.

Ansvarlig distributør:
Norgesfilm AS

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.