Veronikas to liv

Veronikas to liv

Veronikas to liv
Anbefalt aldersgrense 12 år
Uvitende om hverandres eksistens krysser to kvinners skjebne hverandre under merkelige omstendigheter. De har samme navn og utseende, samme lidenskap for musikk og lever med samme livstruende hjertefeil. I en smertefull, vakker og trollbindende historie om skjebnens forunderlige krefter, skildres deres spesielle dobbeltliv.
Den Oscarnominerte regissøren Krysztof Kieslowski fikk sitt internasjonale gjennombrudd etter den tildelte Dekalogen, med det metafysiske dramaet Veronikas to liv. Irene Jacob, som også medvirket i Kieslowskis Rød spiller begge hovedrollene: Veronika og Véronique. Filmen fikk flere priser ved premieren i Cannes og ble nominert til både Gullpalmen og Golden Globe for Beste Utenlandske Film.

Ansvarlig distributør:
Norgesfilm AS

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.