Tickled

Tickled

Tickled
Anbefalt aldersgrense 12 år
Den New Zealandske journalisten David Farrier oppdager ”utholdende konkurransekiling”-videoer på nettet. Han blir øyeblikkelig nyssgjerrig og begynner å etterforske det. Veltrente unge menn blir flydd fra hele planeten til Los Angeles for å konkurrere. Hver av dem blir bundet til en seng, mens de andre kiler ham etter tur.
Farrier og vennen Dylan Reeve begynner å undersøke denne mystiske konkurransen og de som organiserer den. De møter deltakere som har blitt trakassert på nettet når de har nektet å bli kilt. Jo mer de finner ut, jo merkeligere blir det; de oppdager hemmelige identiteter og kriminell aktivitet.
Ettersom de dykker ned i dette undergrunnsmiljøet, møter de privatetterforskere og trusler om søksmål. Fast bestemt på å forstå kileimperiets sanne natur reiser de USA på tvers. Via en rekke krokveier oppdager paret den sjokkerende sannheten bak kilingen.


Ansvarlig distributør:
Norgesfilm AS

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.