Barca Dreams

Barca Dreams

Barca Dreams
Passer for alle aldre
Den unike dokumentarfilmen BARCA DREAMS er historien om en av verdens største fotballklubber, FC Barcelona. Historien fortelles av klubbens største personligheter, både av dagens aktive spillere, og av legendene som har skapt klubben. Alle fotballinteresserte kjenner Messi, Neymar, Alves, Piqué, Xavi og Suárez. Klubben har fans over hele verden, og alle fotballinteresserte barn og unge drømmer om å spille fotball på samme måte, aller helst for FB Barcelona.
I Barca Dreams møter du legendene som har gjort klubben til verdens mest populære. Du får høre Messi fortelle sin historie fra han kom til Barcelona som tolvåring.

Barca Dreams inneholder alle de største øyeblikkene fra arenaen, inklusive Barcelonas seier mot Juventus i UEFA Champions League finalen 2015, i tillegg til eksklusivt materiale fra viktige hendelser utenfor Camp Nou.

Barca Dreams er filmen for alle som elsker å se store fotballøyeblikk - gjerne om og om igjen.


Ansvarlig distributør:
Norgesfilm AS

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.