Moderne tider

Moderne tider
Passer for alle aldre
Den lille landstrykeren passer ikke inn noe sted i det moderne samfunnet. Hver gang han viser tegn til menneskelighet, havner han i fengsel. Han klarer ikke å oppføre seg som en maskin i fabrikken, og når han hjelpsomt plukker opp et rødt flagg fra en lastebil, blir han tatt for å være kommunistleder, og igjen bærer det rett i fengsel.

Denne klassikeren fra en av de største filmskapere gjennom tidene er et spark mot den voksende industrialiseringen og undertrykkingen av arbeiderklassen.

Moderne tider er ikke en stumfilm, men inneholder omtrent ingen replikker. Chaplin utnyttet lydfilmens potensiale i musikkens og lydeffektenes tjeneste.Ansvarlig distributør:
Norgesfilm AS

Denne filmen kan benyttes til PRIVAT VISNING SAMT VISNING I INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER, herunder visning i undervisning og i bibliotek. Det er forbudt å vise filmen i all annen offentlig sammenheng. Enhver form for kopiering av filmen er forbudt. Ulovlig kopiering av film eller musikk og all uautorisert bruk av filmen er straffbart og vil føre til krav om erstatning.

Medietilsynet
Tono
Musikken er gjengitt i henhold til avtale med TONO/NBC.